بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه غذای جنوبی “قلیه ماهی”

مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :

ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

پیاز متوسط :3 تا 4 عدد

گشنیز : 1 کیلوگرم

شنبلیله: 250 گرم

تمبر هندی : 200 گرم

زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

سیر: 1 بوته

روغن :200 گرم

   ادامه مطلب ...

انواع سالاد که خود یک وعده غذایی کامل هستند

در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توانند به‌تنهایی یک غذای کامل باشند. برای آشنایی با انواع سالاد خوشمزه و متنوع از سراسر جهان، با ادامهٔ این مطلب همراه بشوید.

  ادامه مطلب ...