بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

سوپ جو

سوپ جو

در ادامه مطلب سوپ این بار به توضیح سوپ جو به روش رستورانی می پردازیم .

اکثر افراد سوپ جو را در رستوران به عنوان پیش غذا انتخاب می کنند و حتما از خود پرسیده اند که به چه روشی پخته شده است .

یکی از سوپ های غلیظ و سنگین است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را شامل می شود .

در بیشتر رستوران ها سوپ جو را می پزند اما همه آن ها فوت و فن خوش طعم کردن آن را نمی دانند .

در تمام مراحل تهیه سعی کنید نکات گفته شده را رعایت کرده تا به خوبی سوپ جو شما پخته و خوش طعم شود .

 

سوپ جو

مواد لازم :

  • جو پوست کنده : دویست و پنجاه گرم
  • سینه مرغ : یک عدد
  • پیاز : دو عدد
  • هویج : دو عدد متوسط
  • آرد : یک قاشق غذا خوری
  • جعفری تازه خرد شده : سه الی چهار قاشق غذا خوری
  • رب گوجه : سه قاشق غذا خوری
  • نمک ،  فلفل سیاه ، زرد چوبه : به میزان لازم
  • لیمو ترش : یک عدد
  • عصاره مرغ : نیم لیتر
  • روغن : پنچ قاشق غذا خوری

پیش از دستور پخت سوپ جو ابتدا به روش تهیه عصاره مرغ می پردازیم .

مواد لازم برای تهیه عصاره :

اسکلت مرغ : دو عدد ، کرفس : پنج عدد ساقه ، هویج : دو عدد ، سیر : دو حبه

پیاز : یک عدد ، (نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ) : به میزان لازم

تمامی مواد را با هم در یک قابلمه ریخته به آن آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد .

البته در این مرحله سینه مرغ را با استخوان مرغ در قابلمه قرار داده تا با مواد کاملا بپزد .

پس از پخت کامل مواد را بر روی یک صافی ریخته و عصاره را جدا کنید .

سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید .

طرز تهیه :

جوهای پوست کنده را شسته و بگذارید خیس بخورد تا مقداری جو ها متورم شوند .

پس از آن درون قابلمه ریخته و به آن عصاره مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت بپزد .

پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن آن ها را در یک تابه تفت دهید و به آن رب گوجه اضافه کنید .

تفت دادن رب تا زمانی ادامه پیدا می کند تا رنگ آن روشن و کدر بودن آن از بین برود .

پس از آن آرد را بیفزایید و تفت دهید تا طعم خام آرد گرفته شود .

سینه مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید . در این مرحله نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید .

بعد از پختن جو مواد درون تابه و همچنین هویج نگینی شده را هم به قابلمه اضافه کنید .

هم بزنید و در قابلمه را بسته تا طعم مواد سوپ با هم مخلوط شود پس از آن به آن آب جوش بیفزایید .

بگذارید تا سوپ جو ما جا بیفتد ، در ده دقیقه آخر جعفری را اضافه کنید و قبل از سرو آب لیمو را اضافه کنید .

شعله گاز را خاموش کنید و در ظرف بریزید و سوپ جو خوش طعم را نوش جان کنید .

نکته :

  • حتما عصاره مرغ یا گوشت را خود در منزل تهیه کنید .
  • از روغن به مقدار کم استفاده کنید زیرا سوپ چرب طعم خوبی ندارد .
  • بعد از اضافه کردن جعفری درب قابلمه را باز گذاشته زیرا باعث تیری و بد طعمی جعفری می شود .
  • هنگام تفت دادن مواد هویج را سرخ نکنید زیرا هویج طعم بد و کهنه می گیرد .
همچنین بخوانید:

منبع: aronfoods

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد